четвер, 19 квітня 2007 17:23

Сестра замовила вбивство брата, щоб оволодіти квартирою

У Хмельницькому районі Хмельницької області на околиці села Гелетінци кілька днів тому було знайдено в стані гнильного розкладання з ножовими пораненнями труп невідомого чоловіка, повідомляє Департамент зв"язків з громадськістю МВС України.

Їм опинився 23-річний житель міста Хмельницький, водій, раніше судимий. В результаті проведення оперативно-пошукових заходів міліцією за підозрою в здійсненні вбивства затримані жителі обласного центру - сестра потерпілого, її чоловік, двоє братів і ще один місцевий житель.

Заздалегідь встановлено, що троє останніх вдень 28 листопада минулого року за замовленням згаданої пари, які проживали в квартирі разом з потерпілим і прагнули оволодіти вказаним житлом, у вказаній квартирі побили і зв"язали жертву, після чого на таксі, де на той час працював один з братів, вивезли потерпілого на околицю згаданого села і убили його ножем, за що отримали від замовників грошову винагороду в сумі 1,3 тисяч доларів, пише Главред. 
Зараз ви читаєте новину «Сестра замовила вбивство брата, щоб оволодіти квартирою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі