пʼятниця, 30 травня 2008 16:48

Шестеро учнів Києва набрали по 200 балів з двох предметів

Шестеро учнів Києва набрали по 200 балів з двох предметів одночасно на зовнішньому незалежному оцінюванні, повідомляє прес-служба КМДА.

Для проходження зовнішнього незалежного оцінювання в Києві зареєструвалося 32880 осіб, з них 20273 - випускники 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів і 12607 - випускники вищих навчальних закладів І-ІІ ступенів акредитації й попередніх років.

Головне управління освіти й науки Києва забезпечило належну підготовку до проведення тестування столичних учнів. У кожному з десяти районів визначені пункти незалежного оцінювання та надані відповідні приміщення, загальна кількість таких пунктів у Києві - 128.

За оперативним даними, відсоток кількості учасників на різних предметах коливався в межах 75,3% - 90,3% від загальної кількості зареєстрованих. Відповідно до отриманих результатів проведених двох тестів, з математики та української мови й літератури, шестеро киян набрали по 200 балів одночасно з двох предметів, у цілому по Україні таких 19 учнів.

Варто відзначити, що високі результати продемонстрували як випускники відомих і авторитетних навчальних закладів, так і випускники звичайних загальноосвітніх шкіл міста. На думку Київського міського голови Леоніда Чернівецького, це свідчить про належний рівень шкільної освіти в столиці, якого досягнуто завдяки професіоналізму педагогів і відповідному матеріально-технічному забезпеченню навчальних закладів столиці.

Попереду в учнів тестування ще з трьох предметів: основ економіки, правознавства та закордонної літератури, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «Шестеро учнів Києва набрали по 200 балів з двох предметів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі