четвер, 22 травня 2008 16:21

Шерон Стоун не надягла нижньої білизни на Канський фестиваль (ФОТО)

Шерон Стоун дозволила собі розслабитися, і цим скористалися фотографи, які своїми очима побачили сцену не гірше, ніж в "Основному інстинкті".

На Канському фестивалі, який перевалив вже за середину, жюрі потихеньку визначається з пріоритетами, глядачі після прем"єри четвертої частини "Індіани Джонса" вже не чекають нічого особливо інтересного, а голлівудські зірки, відпрацювавши на червоній доріжці, відпочивають на морі.

Шерон Стоун, провівши із співачкою Мадонною добродійний вечір, змогла розслабитися, і цим скористалися фотографи, які своїми очима побачили сцену не гірше, ніж в "Основному інстинкті", - спускаючись з катера, актриса розсунула ноги куди ширше, ніж в знаменитому фільмі. Тим самим, вона фактично повторила витівку Ліндсі Лохан, яка цього року на фестиваль не була запрошена. Про цей інцидент повідомляє Федерал Пост.

Втім, Шерон Стоун не соромиться оголюватися ні у фільмах, ні в житті.

Не дивлячись на вік, Шерон Стоун робить ставку на зовнішність - не дарма її запросили зніматися в другій частині "Основного інстинкту", яка, правда, отримала номінацію "Золота малина" як найгірший фільм, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Шерон Стоун не надягла нижньої білизни на Канський фестиваль (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі