середа, 08 вересня 2010 08:43

Серійну вбивцю самогонниць засудили до довічного ув"язнення

Серійну вбивцю самогонниць засудили до довічного ув"язнення

Шістдесятирічна росіянка Любов Саломонова решту життя проведе за ґратами. Жінка вбивала літніх бабусь, які торгували горілкою за те, що від алкоголізму помер її чоловік. І крім того - грабувала.

"Попалася" месниця після того, як зарубала вісімдесятирічну жительку Харківщини. Судова тяганина за цією справою тривала понад три роки.

Родичі загиблих переживали, що вбивцю визнають психічно хворою – і вона уникне покарання. Але апеляційний суд все ж таки поставив крапку – довічне ув"язнення.

Обірвався кривавий слід "убивці самогонниць" у селищі Чемужівка Зміївського району Харківської області. Вийти на нього правоохоронцям допомогли таксисти. Адже саме на таксі жінка приїздила до села.

Неподалік від будинку, де жінка скоїла останнє вбивство, знайшли і головний доказ – сокиру. Згодом правоохоронці з"ясували, що це вбивство не перше.

У міліції стверджують, що у 1999 році підозрювана скоїла на території Білгородської області Російської Феднрації аналогічні два вбивства, за які вона була притягнута до кримінальної відповідальності, але була визнана неосудною і поміщена в психіатричну лікарню закритого типу.

У Чемуживці вбивцю пам"ятають досі - чемну охайну жінку, яка спромоглася навіяти жаху на все село.

Про вирок суду в селі вже знають. І вважають його справедливим – хоча й суворим. А поміж собою селяни перешіптуються: коли у Чемужівці дізналися, що жінка з сокирою мститься продавцям оковитої за смерть свого чоловіка, гнати, а тим більше - продавати самогон у селі таки стали менше.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Серійну вбивцю самогонниць засудили до довічного ув"язнення ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі