пʼятниця, 15 серпня 2008 16:06

Сергія Круківського травмували під час футболу

У селі Ружичанка Хмельницького району на Хмельниччині дворові команди грали в футбол. 22-річного Сергія Круківського травмували.

— Як воно було, я не знаю, але кажуть, що Сергій хотів відбити м"яч головою, а інший гравець ударив його ногою в правий бік. Просто в печінку, — ділиться горем Тетяна Круківська, 45 років.

Після удару приятелі повезли Сергія додому. Просили, аби звернувся по медичну допомогу. Чоловік вважав, що минеться. За дві години стан його здоров"я погіршився.

— Дядько Сергія на автомобілі відвіз його до райлікарні, — розповідає Тетяна Олександрівна. — Виявили, що розірвана печінка, й почали оперувати.

Операція тривала 5 год. Від розриву печінки Сергій утратив 4 л крові. Він помер на операційному столі.

— Футболом Сергій захоплювався із дитинства, — продовжує Круківська. — Якщо по програмі йде футбол, обов"язково переключить. Потім почав грати сам. Я була проти. Через сколіоз і плоскостопіє не пішов в армію.

За рік до трагедії під час гри у футбол Сергій серйозно травмував ключицю. Одразу після операції він вийшов на поле.

— Працював на халтурах, — каже Тетяна Олександрівна. — А оце недавно влаштовувався охоронцем у супермаркеті. Мріяв бути провідником.

У Тетяни Круківської є старша донька 24-річна Віта. На похорони прийшов батько Сергія. Він не живе з родиною 20 років.

Зараз ви читаєте новину «Сергія Круківського травмували під час футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі