четвер, 31 липня 2008 19:48

Сергій Сергієнко помирав дві доби

27 липня в селі Хоробичі Городнянського району на Чернігівщині помер 25-річний Сергій Сергієнко. О п"ятій ранку рідні знайшли його мертвим на дивані на веранді. Чоловік поїв на спір грибів. Дві доби мучився від болю в животі.

— Онук поспорив із якимись хлопцями, що з"їсть любі гриби, — розповідає бабуся покійного Тамара Срадомська, 71 рік. — Ну і з"їв. Тоді ще додому приніс із собою п"ять-шість штук. Люда, його мати, подивилася. Сказала, що їх можна їсти. Порадила спочатку ошпарити окропом і посмажити. Сергій так і зробив. Вечеряв сам. Було пізно, ніхто їсти не схотів.

За кілька годин Сергієві погіршало. Його нудило. Мати запропонувала викликати "швидку". Чоловік відмовився. Казав, що, мабуть, буде вмирати.

Тамара Василівна провідала онука наступного дня.

— Він лежав, тільки мінералку попивав, — говорить жінка. — Розмовляв нормально. Зараз якраз косовиця. Онук жалкував, що прихворів і не зможе мені з сіном допомогти. Я сказала: поправишся й поможеш.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Сергієнко помирав дві доби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі