Ексклюзиви
вівторок, 25 березня 2008 16:45

Сергій Безруков не буде зніматися в продовженні "Бригади"

Сергій Безруков не буде зніматися в продовженні "Бригади"
Ухвалено рішення про зйомки продовження скандального серіалу "Бригада". Поки невідомо, кому з режисерів довірять зняти нові серії бандитської саги. Олексій Сидоров, який зняв першу "Бригаду", серед можливих режисерів майбутнього сіквелу не розглядається.

Можливо, Сидорова вдалося б умовити узятися за сіквел, коли б не особиста трагедія, пов"язана з успіхом саги про московських бандитів. Минулого тижня 17-річного сина режисера Льоню засудили на 13 років за зґвалтування і вбивство жінки.

Як розповів продюсер майбутнього продовження серіалу Олександр Іншаков, сценарій фільму вже написаний, а ось акторський склад поки що не підібрали.

Оскільки в останній серії "Бригади" бандитів Космоса (Дмитро Дюжев), Пчьолу (Павло Майков) та Філа (Володимир Вдовиченков) вбивають, вони в продовженні не з"являться.

Надії покладалися на Сергія Безрукова - виконавця ролі "бригадира" Саші Бєлого. Його герой виживає, і на його поверненні до Москви заснований сценарій нових серій. Але, як стало відомо КП, Безруков відмовився зніматися в "Бригаді-2" з тієї причини, що йому не сподобався сценарій.

Із старого ж складу "Бригади" в нових серіях ми побачимо актрису Катерину Гусєву, яка зіграє головну жіночу роль в телефільмі.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Безруков не буде зніматися в продовженні "Бригади"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути