пʼятниця, 01 лютого 2008 12:33

Сердючка зізналася, з ким спить (ФОТО)

Про особисте життя і нові пісні Андрій Данилко розповів на зйомках "Шоу Оксани Марченко". Від перших хвилин було видно, що Андрій трохи не в гуморі. Не те, щоб артист злився, але помічникам на горіхи дісталося. То фонограму не ту поставлять, то публіка не біжить обійматися, де треба за сюжетом. Кермо влади операторами Данилко теж узяв у свої руки.

"Ну куди ти пішов? – кричала невгомонна Вєрка співробітнику з камерою в руках. – Ми починаємо не з того боку, давай все зробимо красиво, я ж на тебе працюю!"

До речі, для публіки Сердючка припасла одразу два сюрпризи. Перший полягав у тому, що на шоу вона з"явилась у новому вбранні, яке, за словами Вєрки, сама ж і придумала.

"Знаєш, Оксаночка, – поділилася народна провідниця з ведучою, – у мене так багато імітаторів, і вони мені так набридли, що я вирішила особисто моделювати свої костюми. Вже цей точно ніхто не підроблюватиме!"

Другим сюрпризом стала презентація абсолютно нової пісні "До-ре-мі", яку Вєрка разом зі своїм балетом виконали в банних халатах, щедро всипаних зірками і обшитих люстерками.

А головним одкровенням шоу стала заява Вєрки про те, з ким вона (чи таки він?) спить. Оксана Марченко кілька разів робила спроби вивідати у Данилка що-небудь про його особисте життя. І врешті-решт шоумен відреагував так:

"Я сплю з мамою. Номери в готелях ми знімаємо окремі, щоб збити з пантелику папарацці, а ночуємо в одному."

Чи грав Данилко в цей момент роль легковажної провідниці чи натякав на стосунки зі своєю сценічною мамою, так і залишилося загадкою, передає Комсомольская правда.

Зараз ви читаєте новину «Сердючка зізналася, з ким спить (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі