середа, 29 серпня 2007 17:25

Сердючка б"є всі рекорди в хіт-парада синглів Франції

Андрій Данилко (Верка Сердючка) з піснею Dancing (Lasha Tumbai), дебютував в офіційному хіт-параді синглів Франції на високому 6-м місці, повідомляє "Дело".

Вперше з 1990 року нефранцузький учасник Євробачення потрапив в Топ-10 пісень Франції. Тоді в десятці лідерів на 9-м місці побував Тото Кутуньо - переможець Евробачення-1990.

За даними syndicat national de l`edition phonographique, українська піп-зірка зайняла найвище місце серед дебютантів тижня. І як повідомляє сайт single-europe.com, це стало повною несподіванкою для музичних експертів. Ніхто не прогнозував, що Сердючка навіть близько підійде до Топ-10. Посприяла успіху Сердючки активна підтримка радіостанції NRJ.

В середині літа Андрій Данилко підписав два контракти з французьким підрозділом Universal і німецьким Warner. Ці найбільші компанії у сфері шоу-бізнесу планують видання альбому Верки Сердючки для європейських країн. Вони ж займатимуться просуванням диска. Можливо, новий альбом також продаватимуть в Україні і Росії. Половина композицій, що увійшли до нього, - нові пісні. Зі старих - "Все будет хорошо", "Гоп-гоп" та інші.

Для європейського слухача тексти хітів перекладуть на англійську і німецьку. Музику теж адаптують для Європи.

Зараз ви читаєте новину «Сердючка б"є всі рекорди в хіт-парада синглів Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі