субота, 05 січня 2008 18:03

Сердечно вітаємо Вас з Різдвом Христовим!

Сердечно вітаємо Вас з Різдвом Христовим!

Від імені редакції "Газети по-українськи" щиро вітаємо Вас зі світлим і радісним святом Різдвом Христовим!

Бажаємо Вам, дорогі друзі, миру, душевного та тілесного здоров"я, терпіння, добросердя та Божої допомоги в усіх благих починах, неослабних духовних сил, нових творчих осяянь. Нехай ці святкові дні стануть для Вас днями любові, світла та тихої радості!

З Різдвом Христовим!

Різдво Христове - одне з головних християнських свят, встановлене, на честь народження Ісуса Христа.

Згідно Євангеліям Ісус Христос народився під час правління імператора Августа в іудейському місті Віфлеємі в сім"ї тесляра Йосифа Обручника з Назарету у його вихованки Марії, які прибули до Віфлеєму для участі в переписі населення під час управління Квірінія Сірією. Через відсутність місця в готелі сім"я була вимушена переночувати в печері, яка використовувалася як хлів для укриття худоби від негоди. Під час народження Христа над печерою зійшла Віфлеємська зірка, за положенням якої про цю подію дізналися три волхви (мудреця). Першими прийшли поклонитися Боголюдині пастухи, яким про цю подію сповістив янгол, потім волхви. Волхви піднесли Христу дари - золото, ладан та смирну.

Дізнавшись про народження Христа, цар Іудеї Ірод велів провести биття немовлят у віці до 2 років, але Христос був чудом врятований від смерті. Проте сім"я Йосифа була вимушена бігти до Єгипту і знаходилася там до смерті царя Ірода.

Зараз ви читаєте новину «Сердечно вітаємо Вас з Різдвом Христовим!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі