четвер, 10 січня 2008 19:19

Щербин пограбували втретє за рік

У різдвяну ніч у 71-річного Миколи Щербини з села Черняхівка Ніжинського району Чернігівщини з хліва злодії зірвали замки. Відвели корову за 300 м від двору й зарізали в кущах. Уранці Микола Іванович знайшов лише голову і тельбухи. Корова була тільна. Ненароджене телятко теж забрали.

— Свекор приїхав до нас на ранок дуже схвильований, плакав, — розповідає невістка Валентина Щербина, 49 років. Вона працює сільським головою в Черняхівці. — Я спочатку подумала, що свекруха померла. Вона дуже слаба, нещодавно перенесла операцію на жовчному міхурі. Тоді з"ясувалося, що старих знову пограбували. Забрали найдорожче — корову. Влітку злодії за ніч вибрали в них усіх курей, індиків і кролів. Ще й солоних огірків та картоплі з погреба набрали. А у жовтні — забрали кобилу. Коней того місяця крали й по інших селах Ніжинського району: у Крутах, Діброві, Липовому Розі, Бурківці. Злодіїв міліція не знайшла.

Микола Щербина з горя хотів повіситися. Він із дружиною сироти, пережили голод, війну. Добро наживали власними силами. Рідні ледве заспокоїли чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Щербин пограбували втретє за рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі