четвер, 24 січня 2008 08:57

Сенатор Джон Маккейн виграв республіканські кокуси в Луїзіані

Сенатор Джон Маккейн отримав перемогу на кокусах Республіканської партії у штаті Луїзіана. Друге місце за популярністю серед прихильників республіканців зайняв Ронпол, а Мітт Ромні опинився на третьому місці.

Попередні кокуси, що відбулися в штаті Невада, виграв колишній губернатор штату Массачусетс Мітт Ромні. Сам же Маккейн, нагадаємо, встиг отримати дві перемоги на первинних виборах (праймериз) у штатах Нью-Гемпшир і Південна Кароліна.

На сьогоднішні у лідери серед республіканців по числу перемог вирвався Маккейн. Проте явного лідера у боротьбі за звання єдиного кандидата від республіканців на президентських виборах 2008 року в США поки не виявлено.

Найближчі первинні вибори пройдуть у штаті Флорида в наступний вівторок, 29 січня 2008 року. За даними останніх соціологічних опитувань, перемогу на них, швидше за все, візьме Джон Маккейн - за нього готові проголосувати 25 відсотків респондентів. Не набагато відстав від нього Мітт Ромні, за який готові проголосувати 23 відсотки учасників опитування. Третє місце у соціологічному дослідженні несподівано дісталося аутсайдерові президентської гонки Рудольфу Джуліані, якому довіряють 15 відсотків опитаних, повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «Сенатор Джон Маккейн виграв республіканські кокуси в Луїзіані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі