середа, 15 серпня 2007 16:35

Семенюк обвинувачує Міноборони в незаконному розпорядженні землею

Фонд державного майна обвинувачує Міністерство оборони в незаконному розпорядженні землею.

Про це журналістам сказала голова Фонду держмайна Валентина Семенюк.

"Сьогодні наказами Міноборони передаються й майно й землі, зокрема, в Борисполі - 101 га, 226 га - у Львівській області, Скнилів, якійсь компанії", - сказала Семенюк.

Вона підкреслила, що передача майна й земель у статутні фонди компаній - винятково компетенція Кабінету Міністрів і такі рішення не можуть прийматися наказами Міноборони.

Зі слів Семенюк, Кабмін створив комісію для перевірки правомірності передачі Міноборони майна й земель.

"Кабмін зараз створив комісію для того, щоб розібратися, яким чином передавалося майно, земля в цю "шарашкіну контору", - сказала Семенюк.

Водночас міністр оборони Анатолій Гриценко спростував слова Семенюк про створення Кабміном комісії для перевірки Міноборони.

Однак, він відмовився більш докладно відповісти на обвинувачення Семенюк, додавши, що має намір пізніше окремо прокоментувати її слова.

Як повідомляло агентство, між Міноборони й Фондом держмайна неодноразово виникали конфлікти з питань реалізації військового майна.

У листопаді 2006 Міністерство оборони закликало ФДМУ виконати свої фінансові зобов"язання перед відомством і прискорити перерахування йому 176 млн. гривень, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк обвинувачує Міноборони в незаконному розпорядженні землею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі