четвер, 24 січня 2008 10:59

Семенович спокусила одруженого чоловіка (ФОТО)
5

Ганна Семенович, яка відпочила в Таїланді і тепер виглядає ще більш красивою і молодшою,  після повернення до Москви знайшла нового прихильника. На дні народження Бориса Краснова  экс-"блестящая" і учасниця "Льодовикового періоду" узяла в оборот генерального продюсера Першого каналу Олександра Файфмана.

Пишногруда красуня підігрівала і без того розпаленого чоловіка постійними обіймами і поцілунками. У результаті Олександр навіть після закінчення вечірки ніяк не хотів відпускати від себе Ганну.

На ювілей Бориса Краснова Семенович прийшла у компанії подруги, але незабаром віддала перевагу товариству  чоловіка. І не помилилася, тому як їй вдалося зачарувати продюсера "Льодовикового періоду", з яким у формальній обстановці вона б не могла дозволити собі таке невимушене спілкування.

Сама атмосфера свята і міцні напої розслабили Ганну і Олександра. Якщо спочатку вони просто піднімали тости (співачка потягувала вино, а продюсер – коктейлі), то пізніше Семенович вже не випускала Файфмана з своїх міцних обіймів. Вона гладила його волосся, притискалася до його грудей і раз у раз щось інтимно нашіптувала на вушко. Що саме – залишилося таємницею, але вигляд у чоловіка був украй задоволений.

Навіть прощаючись на виході, пара довго не могла розлучитися. Вони продовжували шепотітися і про щось домовлятися, але, помітивши, що привертають увагу, пішли у свої машини.

Але перш ніж залишити банкет, Олександр Файфман разом з Валерієм Сюткіним і іменинником влаштували на сцені справжнє шоу. Вони переспівували знамениті шлягери

, переробляючи слова на не зовсім пристойний лад. А під завісу Борис Краснов емоційно виконав пісню із словами: "Я тепер володар кілець, це пі...ц", причому останнє слово він не без задоволення викрикував кілька разів, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Семенович спокусила одруженого чоловіка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі