вівторок, 24 липня 2007 09:28

Селяни врятували наркобарона від поліції

Тридцять озброєних чоловіків напали на поліцейський автобус, який мав доставити до суду місцевого лідера наркобізнесу Корнелія Чічела. У перестрілці були поранені 3 поліцейських. Також в інциденті були вбиті 2 нападників.

Поліцейський автобус заблокували в гірському районі Сан-Маркоса, де наркокартелі відчувають себе абсолютно безкарними. Цей віддалений район перетворився на царство плантацій опійного маку. Поліцейські були змушені відступити з місця бою після того, як на допомогу нападникам прийшли мешканці найближчого села. За словами представника влади, службовців правопорядку переслідували близько 500 чоловік.

Чічела затримали у вересні минулого року за звинуваченням у організації контрабанди наркотиків до Мексики та Сполучених Штатів. Він також підозрюється в незаконній торгівлі зброєю і причетності до контролю над каналами нелегальної імміграції, передає Утро.Ру.

Зараз ви читаєте новину «Селяни врятували наркобарона від поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі