пʼятниця, 13 квітня 2018 13:32

Селяни на 5 годин перекрили Варшавську автотрасу

Селяни на 5 годин перекрили Варшавську автотрасу
В Рівненській області селяни перекрили дорогу / фото: НПУ

Селяни перекрили автодорогу Київ-Ковель-Ягодин, відому як Варшавська траса.

Жителі села Городець на Рівненщині вимагають ремонту дороги до міста Степангород, повідомляє журналіст Юрій Романенко у себе в Facebook.

Ще частина протестуючих вийшла через ситуацію, що сталася з державним підприємством села.

"Маючи 4000 гектарів земель у господарстві в районі Городця, ДП довели до банкрутства. Смішно сказати, але на чотирьох доярок і двох свинарок у ДП аж п'ять бухгалтерів. Головний економіст заробляє 15 тисяч гривень, а доярки - дві тисячі, які платять із затримкою у шість-вісім місяців! Водночас земля не розпайована, за словами селян", - зазначив Романенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пересіватимуть озимі культури на затоплених полях

За інформацією місцевого видання vse.rv.ua, прибув заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір разом із заступником начальника ГУНП у Рівненській області Русланом Стрельбицьким. За результатами переговорів, прийняли рішення про проведення ремонтних робіт автодороги в Степангороді.

За фактом блокування транспортних комунікацій поліцейські почали досудове розслідування.

На початку травня має закінчитись ремонт на автомагістралях Київ-Одеса і Київ-Чоп. Міністр уточнив, що йдеться не про капітальний ремонт. За 5 років стабільного фінансування Україна буде мати дороги кращі, ніж у Польщі до її вступу до ЄС, переконаний урядовець. Після цього треба шукати "інструментарій фінансування" для будівництва автобанів.

Зараз ви читаєте новину «Селяни на 5 годин перекрили Варшавську автотрасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі