понеділок, 19 листопада 2007 15:24

Секс-відео Періс Хілтон знову потрапило в Інтернет (ФОТО,ВІДЕО)

Після виходу з в"язниці Періс Хілтон обіцяла підправити свою дещо забруднену репутацію. І схоже, їй це "вдалося" з новим секс-відео, знятим в мить, коли вона приймає ванну.

На записі Періс знята абсолютно голою у воді. Вона плюскаєтся у величезній ванні і грайливо поливає себе з душу.

Плівка була виявлена цього року під час скандалу, коли Періс забула заплатити за оренду свого складу. Сайт Parisexposed.com потім опублікував відео в інтернеті, хоча Періс вдалося через суд добитися його закриття.

Тепер запис знову з"явився на сайті YouTube, а на американських сайтах можна знайти його відвертіші версії.

Два роки тому, коли Періс і її сестра Нікі виїжджали з будинку, в якому вони раніше жили, вона здала свої особисті речі на зберігання на склад. Компанія, що здійснювала переїзд, повинна була платити за зберігання речей, проте з якихось причин не зробила цього і речі були продані на аукціоні.

Певні ділки Набіл і Набіла Ханісс заплатили за них 2775 доларів, а пізніше перепродали за 10 мільйонів доларів підприємцеві Бардію Персі, який і створив сайт, повідомляє The Sun.

Зараз ви читаєте новину «Секс-відео Періс Хілтон знову потрапило в Інтернет (ФОТО,ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі