пʼятниця, 04 травня 2007 11:52

Сексуальний маніяк згвалтував п"ятьох школярок у Запорізькій області

У Запорізькій області впіймали сексуального маніяка, який впродовж чотирьох місяців здійснював напади на неповнолітніх, повідомили в Управлінні МВС України в Запорізькій області.

Раніше вже судимий за здійснення злочинів на сексуальному грунті чоловік був затриманий в ході спільної операції обласного управління кримінального розшуку і Василівського райвідділу міліції.

На даний момент встановлена його причетність до здійснення 5 нападів на неповнолітніх, два з яких зареєстровані в Запоріжжі і три – в місті Дніпрорудне.

"Жертвами всіх нападів стали школярки – дівчатка у віці від 9 до 14 років. Як правило, зловмисник відстежував їх від школи, нападав у під`їздах будинків і, погрожуючи ножем, примушував вступати в статевий зв`язок", - повідомили в Запорізькому облУВС.

Зараз перевіряється причетність затриманого до ряду аналогічних злочинів, жертви яких не повідомили про те, що сталося в правоохоронні органи, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальний маніяк згвалтував п"ятьох школярок у Запорізькій області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі