пʼятниця, 04 квітня 2008 09:21

Сексуальна активність залежить від форми носа

Сексуальна активність залежить від форми носа

За формою носа визначають розум, життєву силу і сексуальну потенцію. Про це говорить психолог Хігір. - Не випадкові так багато приказок присвячено цьому органу чуття: "Тримати ніс за вітром", "Хороший ніс за версту чує", "Цікавій Варварі на базарі ніс відірвали".

Великий ніс вловлює більшу гамму запахів. А чим тонший ваш нюх і чим більше ароматів ви вловлюєте, тим частіше Вас тягне до протилежної статі. Тому володар такого носа проявляє велику сексуальну активність. Виходить, що ніс вельми важливий в сексуальному житті.

А про що говорить довжина носа?

Довгий ніс зазвичай властивий консервативним особам. Дуже довгий говорить про схильність до інтелектуальних досягнень і примхливості. Довгий і широкий указує на стійкий характер і спокійний темперамент. Короткий ніс видає характер відкритий, оптимістичний і доброзичливий. Нерідко людей з однаковою довжиною носу особливо тягне один до одного.

За формою носа також можна охарактеризувати людину.

Кирпоносий ніс символізує розсудливість, практичний розум, врівноваженість і надійність. Йому можна довірити найінтимнішу таємницю. Кирпоносі люблять допомагати іншим. Навколо них завжди збирається велике коло друзів і знайомих. До того ж вони можуть бути цікавими співбесідниками. Їм дуже подобається бути в центрі уваги. У професії досягають висот. Завжди доводять почате до кінця, тому на них можна спертися, як на скелю. Зацікавлені в міцному любовному зв"язку.

Люди, у яких ніс "картоплею", великодушні, підкреслено чуттєві, але і достатньо розумні, щоб не пускатися в спекуляції. Щоб добитися успіху, їм треба багато і важко працювати. Насилу проявляють свої відчуття. Тому до 40 років можуть залишитися неодруженими. При найсприятливіших обставинах пригнічують свої еротичні потреби і самореалізуються в професії.

Той, у кого ніс горбинкою, - сильна і уперта натура, яка не любить відступати від своєї думки, що вже сформувалася. Проте ця сила часто тільки зовнішня. Нерідко ця людина через невпевненість часто впадає в паніку. Вона відрізняється великодушністю, правда, не забуває і про свою вигоду, тому її часто вважають людиною, яка вміє жити. Але вони часто нетерплячі і можуть кинути роботу заради іншого заняття. Тому успіх якщо до них і приходить, то дуже пізно. Любовний зв"язок їх привертає тільки для задоволення сексуального бажання. Тривалі зв"язки для них нонсенс.

Прямий ніс указує на ясне мислення, твердий характер. Такій людині можна довіряти. Це справжні естети. І тому володіють глибоким розумінням мистецтва. Високий соціальний рівень і бездоганне виховання відрізняє цих людей. Але багато хто з них зарозумілий і зневажливо ставиться до тих, хто знаходиться нижче за них у соціумі. Якщо ж вони добилися певних успіхів в професійному і особистому плані, то стають пихатими і чванливими. У коханні люблять ризикувати з "фатальними трикутниками". Взагалі це самозакохані типи. Кар"єру роблять самі і швидко, повідомляє Gala.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальна активність залежить від форми носа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі