понеділок, 18 червня 2007 08:17

Сеголєн Руаяль розлучилася з чоловіком

Колишній кандидат у президенти Франції від Соціалістичної партії Сеголєн Руаяль розлучилася з своїм громадянським чоловіком, першим секретарем Соцпартії Франсуа Олландом, якого вона викрила в зраді. Про це сказала Руаяль в інтерв"ю для книги "За кулісами поразки", яка з"явиться у продажу у середу, 20 червня.

"Я попросила Франсуа Олланда залишити наш будинок і бажаю йому щастя з новою любов"ю", - заявила вона. За словами Руаяль, не дивлячись на розрив, вони зберегли з Олландом хороші стосунки і продовжують спілкуватися.

Сеголєн Руаяль і Франсуа Олланд познайомилися в 1978 році і прожили разом понад 25 років, так і не зареєструвавши свої відносини офіційно. У них четверо дітей у віці від 14 до 22 років.

Крім сімейного розриву, Руаяль і Олланд можуть стати політичними суперниками. Сеголєн Руаяль оголосила, що у 2008 році має намір виставити свою кандидатуру на посаду першого секретаря Соцпартії, яку зараз займає Франсуа Олланд, повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «Сеголєн Руаяль розлучилася з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі