пʼятниця, 14 березня 2008 14:20

Шеф-кухар англійського ресторану 25 років їв одне печиво

27-річний Ендрю Форстер (AndrewForster), шеф-кухар ресторану в англійському селі Шотлі Брідж, стверджує, що протягом 25 років харчувався практично одним печивом, з"їдаючи в день по дві пачки.

У ранньому дитинстві Ендрю придбав харчову фобію, що і стало причиною такої дивної дієти. "Коли мені було 18 місяців, я перестав їсти. Мати вирішила тримати мене голодним, щоб я врешті-решт почав приймати їжу, але печиво виявилося єдиним, що я міг їсти", - цитує Форстера Daily Mail. При думці про іншу їжу британець почуває неспокій і нудоту.

Фобія, проте, не перешкодила йому стати кухарем. При цьому Форстеру вимагалося, щоб хтось з ресторанного персоналу пробував його страви перед тим, як подавати їх відвідувачевам.

Раціон, що складався з печива і іноді включав чіпси, пластівці і тости, не тільки підірвав здоров"я Форстера, але і відбився на його житті в цілому. Врешті-решт, подруга Форстера звернулася до дієтологів, стурбована його незвичайною дієтою.

Зараз Ендрю намагається включити в свій раціон інші продукти, удаючись до допомоги психологів і дієтологів. В той же час, пристрасть до печива зробила його учасником телешоу FreakyEaters на ВВС, повідомляє Вовремя.info.

Зараз ви читаєте новину «Шеф-кухар англійського ресторану 25 років їв одне печиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі