пʼятниця, 20 липня 2007 14:39

Ще семеро британських міністрів зізналися, що вживали наркотики

Після того, як міністр внутрішніх справ Великобританії Джекі Сміт розповіла про те, що в студентські роки вона курила марихуану, аналогічні зізнання зробили ще сім членів нового британського кабінету міністрів.

Зокрема, про це заявили спікер Палати общин Харрієтт Хермен, міністр фінансів Алістер Дарлінг, його головний секретар Енді Бернхем, міністр транспорту Рут Келлі, міністр із питань бізнесу і підприємництва Джон Хаттон, міністр муніципального управління Хейзел Бліарз і міністр житлового будівництва Іветт Купер.

Крім того, в міністерстві внутрішніх справ виявилися ще два високопоставлені чиновники, що вживали в молодості марихуану - міністр поліції Тоні Макналті і міністр по боротьбі з наркотиками Вернон Коукер.

Категорично заперечують знайомство з каннабіоїдамі прем"єр-міністр Гордон Браун, міністр юстиції Джек Стро, секретар із питань дітей, шкіл і сім"ї Ед Боллз, міністр праці і пенсійного забезпечення Пітер Хейн, глава Міда Девід Мілібенд, керівник секретаріату кабінету міністрів Ед Мілібенд і міністр з питань міжнародного розвитку Дуглас Александер, повідомляє Лента.Ру.
Зараз ви читаєте новину «Ще семеро британських міністрів зізналися, що вживали наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі