вівторок, 12 червня 2007 17:23

Ще одна міжнародна організація прийняла Україну до своїх лав

Державний гемологічний центр при Міністерстві фінансів має намір у 2008 році вступити у Всесвітню конфедерацію коштовних каменів, виробів зі срібла, алмазів і перлів (конфедерація ювелірів). Про це журналістам заявив президент конфедерації Гаетано Кавальєрі.

З його слів, Україна може стати членом конфедерації у квітні 2008 року протягом зборів учасників організації, що, як очікується, пройде в Дубаї (Об"єднані Арабські Емірати).

Членство в конфедерації надасть змогу Україні брати участь у вирішенні глобальних проблем з протидії контрабанді й відмивання засобів за рахунок обігу коштовностей.

Вступ у конфедерацію також сприятиме приведенню української сфери експертизи коштовностей у відповідність із міжнародними стандартами; надасть змогу здійснювати обмін інформацією з міжнародного регулювання обігу коштовностей.

Всесвітня конфедерація коштовних каменів, виробів зі срібла, алмазів і перлів створена в 1926 році як європейський союз ювелірів, покликаний представляти інтереси ювелірної галузі.

Серед завдань організації - розгляд проблем світової торгівлі коштовностями й сприяння стабільності ювелірного ринку, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Ще одна міжнародна організація прийняла Україну до своїх лав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі