пʼятниця, 16 жовтня 2015 12:22

Ще один "антимайданівський" суддя уникне покарання

Ще один "антимайданівський" суддя уникне покарання

Вища рада юстиції відмовилася звільняти суддя Шевченківського райсуду Києва Сіромашенко Н.В, яка позбавила прав керування водія за участь у поїздці до Межигір'я. Про це пише у Facebook адвокат Роман Маселко.

Учора ВРЮ також відмовилася схвалити звільнення за порушення присяги судді Деснянського районного суду Києва Олексія Панасюка, який судив активістів Євромайдану.

"Суддя Деснянського райсуду Києва Олексій Панасюк, який виносив ухвалу про взяття під варту студента театрального університету імені Карпенка-Карого - Шкабака О.С... та суддя Шевченківського райсуду Києва Сіромашенко Н.В., яка позбавила прав керування водія за участь у поїздці до Межигір'я...Ось таких суддів ВРЮ хоче зберегти на посадах", - написав адвокат у Facebook.

Він зазначив, що раніше Тимчасова слідча комісія винесла рішення про порушення присяги цими суддями.

"Тепер стає очевидно - лише частина суддів можливо понесе якусь відповідальність. Усі ж організатори "кривосуддя" часів Майдану та значна частина безпосередніх виконавців продовжать вершити "правосуддя", - написав адвокат.

Нещодавно повідомлялося, що Вища рада юстиції попросить президента звільнити дніпропетровського суддю, який арештовував майданівців.

Зараз ви читаєте новину «Ще один "антимайданівський" суддя уникне покарання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі