вівторок, 13 квітня 2010 12:47

Сценарій нового "Гаррі Поттера" загубили в пивній

Сценарій нового "Гаррі Поттера" загубили в пивній

Сюжет фільму "Гаррі Поттер і Дари смерті" ледь не опинився розкритий ще до виходу картини на екрани. Оригінал сценарію до нього спочатку був втрачений, потім знайдений під столиком в пивній в англійському графстві Хартфордшир.

Рукопис, що складається з 118 сторінок з позначками "Для особистого користування" і "Конфіденційно", кінематографісти з кіностудії Livsden, розташованої неподалік від пивної, просто втратили.

Відвідувач, який знайшов сценарій на підлозі пабу, передав його в розпорядження таблоїду Sun. Журналісти, у свою чергу, повернули його кінокомпанії Warner Brothers, не втративши при цьому можливості ознайомитись з його змістом.

Подробиці сценарію газета не розголошує, проте пише, що автори фільму внесли до нього декілька "радикальних змін" в порівнянні з сюжетом книги. Компанія Warner Brothers підтвердила, що сценарій був загублений і потім повернений, проводиться внутрішнє розслідування цієї скандальної події.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Сценарій нового "Гаррі Поттера" загубили в пивній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі