четвер, 03 квітня 2008 13:04

Сценарій фільму Олівера Стоуна про Джорджа Буша потрапив в пресу

Чернетка сценарію біографічного фільму Олівера Стоуна "W" про Джорджа Буша-молодшого опинилась у розпорядженні преси. Як пише газета The Telegraph, в картині прослідкується історія переродження алкоголіка в світового лідера. Стоун має намір також дослідити мотиви, якими Буш-молодший керувався, добиваючись піймання і страти іракського лідера Садама Хусейна.

Джерелом інформації про сценарій виявилася телепрограма ABC News. 1 квітня в ній були розкриті деякі деталі майбутнього фільму, зокрема, перераховані численні обставини з юності діючого президента США, зокрема, його пристрасть до випивки, арешт в роки навчання в університеті, складні відносини з батьком. За версією сценариста, переслідування Бушом-молодшим Хусейна мало особисті мотиви: президент США жадав помститися за те, що іракським лідером готувався замах на Джорджа Буша-старшого.

У сценарії згадано багато незручних моментів, зокрема, перервані переговори з послом Саудівської Аравії: коротко повідомивши дипломата про підготовку вторгнення до Іраку, Буш-молодший спішно відправився додивлятися цікавий футбольний матч, сутичка майбутнього президента з батьком, що ледь не переросла в рукопашну, нетактовні репліки Буша на адресу військових.

Офіційний Білий дім ніяк не коментує матеріал про фільм Стоуна. Арі Флейшер, колишній прес-секретар Буша-молодшого, в інтерв"ю ABC News назвав декілька фрагментів сценарію вигадкою.

Роль Буша-молодшого в картині Стоуна виконає Джош Бролін. Вихід фільму на екрани запланований на 2009 рік. Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Сценарій фільму Олівера Стоуна про Джорджа Буша потрапив в пресу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі