понеділок, 14 червня 2010 08:59

СБУ затримала одного з найвпливовіших злодіїв в законі

СБУ затримала одного з найвпливовіших злодіїв в законі

Працівники Служби безпеки України спільно з Федеральною службою безпеки Росії 9-10 червня затримали в Одесі кримінального авторитета Юрія Пічугіна. Про це повідомив представник СБУ.

За його словами, відомий кримінальний авторитет Пічугін був у міжнародному розшуку.

"У розшуку 45-річний Пічугін за здирництво в особливо великому розмірі, здійснене в Республіці Комі. Раніше він був неодноразово засуджений за крадіжки та грабіж. У кримінальному світі цей злодій в законі відомий під кличкою "Пічуга" і є одним із найбільш знакових фігур в злодійському середовищі", - розповів представник.

Він уточнив, що після вбивства в Росії відомого злодія в законі В"ячеслава Іванькова на прізвисько "Япончик", найбільший російський кримінальний авторитет "Дід Хасан" зробив Пічугіна своїм ставлеником.

За словами представника, Пічугін є одним з найвпливовіших злодіїв в законі.

Він здійснює серйозний вплив на криміногенну обстановку на всій території Росії, а також повністю контролює злочинні угрупування Республіки Комі.

Нагадаємо, в квітні Україна екстрадувала російського кримінального авторитета на прізвисько "Дід Хасан", передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала одного з найвпливовіших злодіїв в законі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі