середа, 18 липня 2018 20:04

СБУ заборонила в'їзд в Україну главі Союзу журналістів РФ

СБУ заборонила в'їзд в Україну главі Союзу журналістів РФ
Главі Союзу журналістів Росії Володимиру Соловйову заборонили в'їзд в Україну на 3 роки. Фото: IGotoWorld

Главі Союзу журналістів Росії Володимиру Соловйову на три роки заборонили в'їзд в Україну.

Відповідна заборона почала діяти ще в лютому 2018 року, однак відомо про неї стало тільки зараз. Про це повідомляє Незалежна медіа профспілка України, оприлюднивши відповідь департаменту захисту національної державності СБУ на свій інформаційний запит.

Зазначається, що Соловйов їздив до анексованого Криму і зустрічався з окупаційною владою.

"В інтересах забезпечення національної безпеки України від 22 лютого 2018 року винесено постанову про заборону в'їзду в Україну громадянину РФ Соловйову Володимиру Геннадійовичу терміном на три роки", - заявили в СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У подвір'я депутата обласної ради кинули гранати

Українським правоохоронцям відомо, що під час перебування на Кримському півострові голова СЖР зустрічався зі ставлеником Кремля - ​​"главою республіки" Сергієм Аксьоновим і іншими представниками окупаційної влади і проросійських організацій. Як повідомляє КЖОУ, під час цих зустрічей Соловйов з поміж іншого нагородив кримських активістів інформаційної сфери відзнаками СЖ Росії "за заслуги".

Президент США Дональд Трамп може "віддати" президентові РФ Володимирові Путіну Україну та Прибалтику. Про це заявив один із ватажків бойовиків ДНР, письменник-пропагандист Захар Прилєпін.

Зараз ви читаєте новину «СБУ заборонила в'їзд в Україну главі Союзу журналістів РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі