четвер, 02 серпня 2007 08:18

СБУ впіймала "мінера" лікарні поблизу Мелітополя

Співробітники Служби безпеки України протягом кількох годин встановили особу аноніма, який повідомив чергову службу "03" Мелітопольської міської лікарні N 1 Запорізької області. про "мінування" Приазовської центральної районної лікарні в смт Приазовське, що поблизу Мелітополя.

Як повідомили у прес-центрі СБУ, підрозділи СБУ, МНС та МВС здійснили термінову евакуацію хворих та медичного персоналу лікарні – понад 200 осіб. Вибухового пристрою знайдено не було.

Як встановили співробітники СБУ у Запорізькій області, винуватцем надзвичайної ситуації був 17-річний житель одного із селищ Приазовського району, який, відпочиваючи з товаришами на березі водойми, з нудьги вирішив перевірити оперативність правоохоронців.

За матеріалами СБ України органами міліції порушена та розслідується кримінальна справа за ст. 259 Кримінального кодексу України. Згідно з цією статтею за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об"єктів власності передбачається покарання у вигляді штрафу або обмеження волі на строк до п"яти років, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «СБУ впіймала "мінера" лікарні поблизу Мелітополя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі