неділя, 25 березня 2007 13:46

СБУ відзначає своє 15-річчя

Сьогодні виконується 15 років з дня створення Служби безпеки України. Саме цього дня 1992 року президент України Леонід Кравчук підписав Закон "Про Службу безпеки України".

Голова Верховної ради України Олександр Мороз привітав ветеранів, особовий склад Служби безпеки України з нагоди 15-річчя з дня створення СБУ.

- Нинішнє покоління працівників Служби безпеки України, продовжуючи кращі традиції своїх попередників, забезпечує територіальну цілісність і суверенітет України. Ви захищаєте законні інтереси держави і права громадян від розвідувально-підривної діяльності іноземних спеціальних служб, посягань з боку окремих організацій, груп і осіб, - йдеться в поздоровленні.

- Здатність ефективно реагувати на виклики часу і виконувати складні завдання в ім"я незалежної України, постійно розвиваючись і оновлюючись на шляху євроінтеграційних прагнень - це свідчення високого професіоналізму і майстерності, - відзначає Мороз.

Спікер побажав всьому особовому складу СБУ міцного здоров"я, щастя, добра і благополуччя, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «СБУ відзначає своє 15-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі