пʼятниця, 10 серпня 2007 15:18

СБУ вдень і вночі слідкуватиме за виборами

Служба безпеки України дала вказівку начальникам територіальних підрозділів СБУ налагодити постійне інформування керівництва Служби, інших правоохоронних і владних органів держави щодо порушень виборчого законодавства.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ, зазначивши, що відповідну вказівку дано на виконання Указу Президента від 4 липня про забезпечення реалізації виборчих прав громадян України, законності, прозорості та відкритості виборчого процесу.

Крім того, в Центральному управлінні та регіональних органах СБУ задіяно телефонні "лінії довіри", де цілодобово чергуватимуть висококваліфіковані фахівці в галузі права для швидкого реагування на порушення виборчого законодавства.

Також у Центральному управлінні СБУ створено оперативний штаб, на який покладено функції узагальнення та аналізу отриманих даних для прийняття відповідних управлінських рішень, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «СБУ вдень і вночі слідкуватиме за виборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі