пʼятниця, 14 грудня 2007 17:15

СБУ стежитиме за наркоторговцями через супутник

Програмою по запобіганню зловживань і боротьбі з незаконним оборотом наркотиків в Білорусі, Україні і Молдові, яка фінансується Європейською комісією і реалізується Програмою розвитку ООН в Україні, Службі безпеці України передано спеціальне устаткування для супутникового відстежування контрольованих постачань наркотиків.

Вказане устаткування (загальною вартістю понад 175 тис. грн.) використовуватиметься для проведення так званих "контрольованих постачань" наркотиків.

Супутникові системи відстежування переміщення нарковантажів дозволяють приховано, без ризику розкриття злочинцями обізнаності спецслужби про їх дії, надійно супроводжувати партію наркотиків аж до моменту арешту правопорушників.

Отримання цього унікального по своїх технічних характеристиках устаткування, розробленого одній з українських фірм, дозволить істотно підвищити ефективність роботи спецпідрозділів СБУ по всій Україні в боротьбі з міжнародним наркобізнесом, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «СБУ стежитиме за наркоторговцями через супутник ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі