пʼятниця, 06 липня 2007 16:12

СБУ перекрила наркоканал з Прибалтики до України

Співробітниками Головного управління з боротьби з корупцією і організованою злочинністю СБУ і Управління СБ України у Львівській області припинена діяльність міжнародного злочинного наркоугрупування, яке займалося контрабандним переміщенням психотропних речовин з Прибалтики до України з метою їх подальшого збуту, повідомляє прес-центр СБ України.

У червні два учасники угрупування, 25-річні жителі Львова, були затримані в кафе на в"їзді до Києва з боку житомирської траси під час реалізації великої партії амфетаміну - 965 грамів.

Головним управлінням "К" СБУ щодо цих осіб було порушено кримінальну справу за ч.3 ст.307 (перевезення і збут організованою групою великої партії наркотиків або психотропних речовин) Кримінального кодексу України.

Того ж дня їх львівські колеги затримали решти наркоділків під час отримання ними в банку грошей за реалізовану партію психотропної речовини. Ними виявилися двоє громадян Литви.

З"ясувалося, що один з іноземців, Максим Б., прямуючи до України рейсовим автобусом, перемістив вказану партію амфетаміну через кордон. На львівському автовокзалі за посередництва свого співвітчизника наркокур"єр передав згорток з психотропною речовиною двом львів"янам для реалізації в Києві, а сам з напарником залишився чекати плату за амфетамін.

Львівським управлінням СБ України щодо іноземців було порушено кримінальну справу за ч.3 ст.305 (контрабанда великої партії наркотиків організованою групою) Кримінального кодексу України.

Слідство здійснюватимуть співробітники УСБУ в Львівській області, передає Главред.

Зараз ви читаєте новину «СБУ перекрила наркоканал з Прибалтики до України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі