четвер, 21 червня 2007 09:42

Савік Шустер роздягнувся заради боротьби з расизмом (ФОТО)

 

 Відомий телеведучий і журналіст Савік Шустер роздягнувся до поясу для обкладинки одного з англомовних журналів, протестуючи таким чином проти расової дискримінації в Україні.

 Савік Шустер розповів, що він завжди виступав проти расизму. Наприклад, в Італії, де, співробітничавши з Радикальною партією, він роздавав на вулицях квіти і плакати. Правда, протестувати топлесс популярному українському ведучому доводиться вперше.

Як розповів голова громадської організації SOS-расизм Валід Арфуш, ця акція буде не єдиним методом боротьби з расовою дискримінацією: 26 червня група активістів (очікується до 500 осіб), в числі яких співачка Ірина Білик і воротар київського Арсеналу Віталій Рева, збирається прийти до Секретаріату Президента з вимогою ініціювати законопроекти, які забороняють будь-які прояви расизму. За останній рік лише у  Києві було убито 5 темношкірих іноземців.

За матеріалами Сьогодні

Зараз ви читаєте новину «Савік Шустер роздягнувся заради боротьби з расизмом (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі