четвер, 21 квітня 2011 20:00

Саудівська Аравія пожертвує 20 мільйонів доларів на Чорнобиль

Саудівська Аравія пожертвує 20 мільйонів доларів на Чорнобиль

Саудівська Аравія виділить 20 мільйонів доларів на реалізацію Чорнобильських проектів.

Таке рішення оголосив у четвер заступник Міністра оборони та авіації Королівства Саудівська Аравія, принц Халед бін Султан бін Абдулазіз Аль Сауда, повідомляє прес-служба МЗС України.

Як відомо, країни світу і міжнародні організації на конференції у вівторок оголосили розмір їхніх додаткових внесків на проект "Укриття" та інші чорнобильські проекти. Загальна сума коштів склала майже 550 мільйонів євро.

Як повідомлялось раніше, Японія продовжить фінансування всіх чорнобильських проектів в Україні, незважаючи на катастрофічні наслідки землетрусу в цій країні. Зокрема, японський уряд не відмовляється від донорського внеску до чорнобильського фонду "Укриття".

Нині Японія внесла до Чорнобильського фонду "Укриття" 45,7 млн ??євро. За актуалізованим оцінками ЄБРР, додаткова потреба для завершення будівництва нового саркофага на ЧАЕС становить 740 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «Саудівська Аравія пожертвує 20 мільйонів доларів на Чорнобиль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі