четвер, 20 грудня 2007 10:30

Саркозі зустрінеться з Папою Римським

Президент Франції Ніколя Саркозі у четвер прибуде з візитом до Італії і Ватикану, де вперше за час свого президентства зустрінеться з Папою Римським Бенедиктом XVI.

З Бенедиктом XVI Саркозі зустрінеться у першій половині дня, як передбачається, обговорюватимуться проблеми Близького Сходу, Лівану, Африки і Південної Америки.

Ближче до вечора Саркозі проведе переговори з прем"єр-міністрами Італії і Іспанії Романо Проді і Хосе Луїсом Запатеро.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, лідери трьох країн приділять увагу проекту нової міжнародної організації Середземноморський союз і, можливо, навіть обговорять перспективи приватизації збиткового італійського національного перевізника Alitalia, одним з претендентів на придбання акцій якого є найбільша в Європі французько-голландська авіакомпанія Air FRANCE-KLM.

Втім, порівняно із зустрічами на високому рівні, в яких бере участь французький президент, у італійських журналістів набагато більший інтерес викликає його особисте життя і останні чутки про нову обраницю Саркозі, повідомляє ForUm

Зараз ви читаєте новину «Саркозі зустрінеться з Папою Римським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі