вівторок, 23 вересня 2008 13:49

Саркозі вручили нагороду за людяність

Саркозі вручили нагороду за людяність
У Нью-Йорку пройшла церемонія вручення нагород Фонду Людяності Елі Візеля. Нагорода присуджується видатним персонам, які роблять свій внесок в боротьбу з байдужістю, нетерпимістю та несправедливістю і чиї досягнення узгоджені з метою Фонду.

На щорічне вручення премії прибув президент Франції Ніколя Саркозі зі своєю дружиною Карлою Бруні, а також зірки, серед яких актори Майкл Дуглас та Кетрін Зета-Джонс.

Фонд вручив Саркозі нагороду за його зусилля підтримувати країни, що постраждали від воїн. У Фонді відзначили, що президент Франції не один разу перераховував мільйони доларів на допомогу Африці та Афганістану. Нагородою також підкреслюються його зусилля поліпшити відносини між Америкою і Францією, а також підтримка Ізраїлю.

Нагорода була заснована в 1986 році Елі Візелем, відомим французьким та американським письменником, лауреатом Нобелівської премії миру. Саме після вручення цієї премії він і створив Фонд, місією якого є битва з байдужістю, нетерпимістю та несправедливістю, повідомляє EJP.

Переклад "Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Саркозі вручили нагороду за людяність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі