середа, 10 жовтня 2007 12:26

Саркозі вперше потрапив до Кремля

Президенти Росії і Франції обговорюють питання партнерства двох країн. Відкриваючи зустріч з Ніколя Саркозі в Кремлі, Путін відзначив, що президент Франції вранці зустрічався зі студентами одного з провідних ВНЗ Росії. "Сподіваюся, що це ще один крок, аби краще зрозуміти, що відчуває і чим дихає російський народ", – сказав президент Путін. Напередодні Саркозі заявив, що французи хочуть краще зрозуміти росіян. "Я зустрівся з чудовими російськими молодими людьми", – підтвердив Саркозі. "Вони хочуть жити, сподіватися, і я їм сказав, що я хотів, щоб було партнерство між Росією і Францією, і ось я з тобою хочу обговорити умови цього партнерства", – сказав Путін.

Саркозі відзначив, що вчора сказав пресі, що він радий "щирій і цікавій зустрічі" з Путіним у Ново-Огарьові, що відбулася напередодні. "Для мене було вельми цікаво", – сказав Саркозі. Путін відзначив, що напередодні вони з президентом Франції детально обговорили цілий ряд проблем, які цікавлять обидві сторони.

Глава французької держави зізнався: "Я вперше в Кремлі. Я дуже-дуже давно мріяв потрапити сюди, до Кремля". РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Саркозі вперше потрапив до Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі