четвер, 03 травня 2007 18:19

Саркозі виграв дебати у Руаяль

Інститут дослідження громадської думки Opinion Way опублікував результати соціологічного опитування серед французів з питання, хто з двох кандидатів на президентський пост - Ніколя Саркозі або Сеголен Руаяль - виглядав переконливіше під час телевізійних дебатів 2 травня, передає AFP.

Згідно даним опитування, 53 відсотки респондентів вважають, що Саркозі "був переконливішим", на користь Руаяль висловилися 31 відсоток і ще 16 відсотків сказали, що не можуть визначитися. У опитуванні взяли участь 878 чоловік.

У відповідь глава передвиборного штабу Сеголен Руаяль Жан-Луї Бьянко (Jean-Louis Bianco) заявив про некомпетентність інституту Opinion Way, додавши, що він діє на користь Ніколя Саркозі.

Тим часом опитування відвідувачів на сайті французького радіо RTL свідчить, що Ніколя Саркозі зміг переконати в свій правоті 88 відсотків респондентів, а Сеголен Руаяль - всього 9,9 відсотків.

Нагадаємо, що дебати між двома претендентами на президентський пост пройшли в прямому телеефірі увечері в середу 2 травня. Вони набагато перевищили встановлений ліміт часу і тривали більше двох з половиною годин.

В ході дискусії мадам Руаяль вибрала наступальну тактику і поводилася вельми агресивно, тоді як Ніколя Саркозі, навпаки, всупереч очікуванням, показав себе спокійним і урівноваженим полемістом, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Саркозі виграв дебати у Руаяль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі