вівторок, 03 червня 2008 13:56

Саркозі відвідає місце трагедії зі шкільним автобусом

Президент Франції Ніколя Саркозі 3 червня вранці відправився до місця зіткнення шкільного автобуса й поїзда, у якому загинули семеро учнів, повідомила в понеділок прес-служба Єлісейського палацу.

Саркозі побуває на місці трагедії, після цього направиться в намічену раніше поїздку до Риму.

Нагадаємо, сім дітей загинули й 25 поранені при зіткненні поїзда зі шкільним автобусом у Франції 2 червня. Троє дітей із числа поранених перебувають у важкому стані.

Причина аварії як і раніше не відома.

Усього в автобусі перебували 56 осіб - 50 дітей і шість дорослих. Діти їхали на екскурсію. В автобусі були школярі п"ятих класів (12-13 років) з коллежа міста Маржансель.

Інцидент відбувся в місті Мезанж у департаменті Верхня Савойя на південному сході Франції. Регіональний поїзд TER врізався на залізничному переїзді в шкільний автобус із дітьми.

За словами представника залізничної компанії SNCF, серед пасажирів поїзда також є кілька потерпілих. SNCF відзначає, що шлагбаум на залізничному переїзді, де відбулася трагедія, працював нормально.

Рух поїздів на ділянці, де відбувся інцидент, не відновиться щонайменше до середи через розслідування, що проводиться, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Саркозі відвідає місце трагедії зі шкільним автобусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі