четвер, 27 грудня 2007 12:48

Саркозі одружується на топ-моделі (ФОТО)

52-річний президент Франції Ніколя Саркозі зустрів Різдво в Єгипті з своєю новою пасією, колишньою топ-моделлю, а нині співачкою 39-річною Карлою Бруні.

Напередодні він зробив пропозицію руки і серця Бруні і дав їй час подумати до Нового Року. Колишня дівчина Міка Джаггера, Еріка Клептона і Дональда Трампа прийняла пропозицію.

"Вчора вона заявила, що готова стати першою леді Франції після того, як закінчить свій концертний тур по Франції - не раніше літа, - розповів друг сім"ї Саркозі Омар Арфуш. - Вона дуже хоче стати господинею Єлісейських полів. А він по-справжньому закоханий. Він вже без неї не може, дзвонить їй по десять разів на день. Я переживав, що це просто чергове його захоплення, але насправді у нього щирі відчуття".

В підтвердження цьому може служити ще і той факт, що в Єгипті Саркозі познайомив Бруні з своєю 80-річною матір"ю Андре Саркозі, для якої зняв апартаменти в готелі, де сам і зупинився. Цікаво, що після розлучення Саркозі з своєю другою дружиною Сесілією 18 жовтня Андре заявила, що не хоче більше бачити свого сина одруженим.

До Єгипту Саркозі і Бруні прилетіли з приватним візитом на літаку, який вони позичили у французького мільярдера Вінсента Боллера. Щоб не попастися папарацці, авіасудно після посадки затягнули в ангар. Але двом фотографам вдалося зняти апартаменти поряд з місцем, де зупинився Ніколя з Карлою. І журналістів заарештували за втручання в приватне життя, протримавши у в"язниці добу. Сьогодні президент в компанії майбутньої першої леді Франції відправиться в Шарм Ель-Шейх, передає Сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі одружується на топ-моделі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі