вівторок, 23 вересня 2008 08:08

Сарі Пейлін запропонували стати почесним віце-президентом хокейного клубу

Сарі Пейлін запропонували стати почесним віце-президентом хокейного клубу
Одна з хокейних команд Каліфорнії запропонувала напарниці Джона Маккейна губернаторові Аляски Сарі Пейлін посаду почесного віце-президента клубу, передає в понеділок агентство FrancePresse.

"Сара Пейлін - напевно, найвідоміша "хокейна матуся Америки"", - обґрунтував своє рішення президент клубу "Бейкерсфілд Кондорс" Метью Райлі. Він також запропонував 19-річному синові Пейлін - Треку, який грав раніше за любительську хокейну команду, пройти перегляд в клубі, як тільки той повернеться зі служби в Іраку. Самій Пейлін, окрім почесної посади віце-президента, Райлі пообіцяв престижний титул "Матуся Кондорстауна".

Проте керівництво команди серйозно побоюється, що Пейлін відхилить пропозицію стати віце-президентом клубу у зв"язку з тим, що Пейлін, будучи губернатором Аляски, може вболівати за місцевий хокейний клуб "Анкорідж Ейсес".

Відзначимо, що висунення кандидатури Сари Пейлін на посаду віце-президента США викликало негативну реакцію як серед фахівців, так і серед рядовим американських громадян. Критики Пейлін висловлюють сумніви в тому, що губернатор Аляски готова стати другою людиною в країні, а також вказують на її недосвідченість в міжнародних справах.

Зокрема, широку популярність придбало інтерв"ю відомого голлівудського актора Метта Деймона, в якому він засумнівався в компетентності Пейлін, назвавши абсурдним можливе протистояння "хокейної матусі" з Аляски та Володимира Путіна, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Сарі Пейлін запропонували стати почесним віце-президентом хокейного клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі