четвер, 25 вересня 2008 09:17

Сара Пейлін може згорнути свою кампанію

Кандидат у віце-президенти від Республіканської партії Сара Пейлін може припинити свою кампанію. Головний радник республіканської кампанії Стів Шмідт (SteveSchmidt) не виключає такий варіант розвитку подій, повідомляє Politico.com. Вдень раніше про згортання передвиборної активності оголосив претендент на президентське крісло від республіканців Джон Маккейн.

Маккейн пояснив свій намір припинити агітацію необхідністю вирішення економічних проблем США. Кандидат в президенти США від республіканців заявив, що збирається повернутися до Вашингтона, щоб особисто брати участь у виробленні антикризових заходів. Маккейн запропонував своєму суперникові-демократові Бараку Обамі перенести передвиборні дебати.

У відповідь на цю пропозицію Обама заявив, що не має наміру відмовлятися від дебатів і не збирається припиняти передвиборну активність. На його думку, претендент на пост голови держави повинен уміти виконувати декілька дій одночасно.

В четвер, 25 вересня, повинна відбутися екстрена нарада на якій обговорюватимуться можливі шляхи виходу з кризи. Джордж Буш запросив взяти участь в нараді обох претендентів на пост президента США.

Зараз ви читаєте новину «Сара Пейлін може згорнути свою кампанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі