пʼятниця, 11 січня 2008 12:43

Шантажиста Тома Круза оштрафували на $3 тис

Марка Люіса Гіттлмана  – одного з двох обвинувачених у справі про шантаж кіноактора Тома Круза – засудили до штрафу в три тисячі доларів і дворічного випробувального терміну. Про це повідомляє агентство France Presse. Гіттлман і його спільник Девід Ханс Шмідт у вересні 2007 визнали себе винними. Шмідт спробував отримати 1,3 мільйона доларів від Тома Круза, погрожуючи опублікувати фотографії його весілля з актрисою Кеті Холмс, а Гіттлман отримав оригінали знімків у офіційного фотографа одруження і передав їх Шмідту.

Пізніше Шмідт був випущений з в"язниці під заставу і вчинив самогубство. Йому загрожував штраф у розмірі 250 тисяч доларів і два роки позбавлення волі. Гіттлман утримувався під арештом, йому загрожувало п"ять років в"язниці.

Фотографії з весілля Круза і Холмс, що відбулося в листопаді 2006 року в італійському місті Браччано, були офіційно дозволені до публікації тільки в трьох журналах, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Шантажиста Тома Круза оштрафували на $3 тис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі