пʼятниця, 27 липня 2007 08:54

Шантажист вимагав у Тома Круза $1 мільйон

У США 47-річний скандально відомий бізнесмен зі штату Арізона Девід Ханс Шмідт заарештований за те, що намагався вимагати гроші у актора Тома Круза.

Шмідт спробував продати Крузу за 1 мільйон доларів його ж викрадені фотографії, загрожуючи інакше опублікувати їх. Про це в четвер повідомив адвокат актора Бертрам Філдс.

За словами адвоката, Девід Ханс Шмідт, відомий тим, що намагався робити бізнес на продажі фото і відео знаменитостей, вийшов на представників Тома Круза з пропозицією викупити в нього фотографії італійського весілля актора з Кеті Холмс. "Він хотів грошей. Дуже багато грошей", – передає Філдс.

Проте представники Круза звернулись у ФБР, і в результаті вимагач був заарештований федеральними агентами у вівторок, 24 липня. Факт арешту підтвердила прес-аташе ФБР Лаура Ейміллер, наголосивши при цьому, що подробиці звинувачення не розкриваються. Від подальших коментарів вона відмовилася.

Разом із тим відомо, що, незважаючи на оголошену суддею заставу в $100 тис., Шмідт перебуває в Дисциплінарному виправному центрі Лос-Анджелеса. При цьому не зовсім ясно, яким саме шляхом фотографії потрапили до рук Шмідту і чи має він адвоката, передає Newsru.

Зараз ви читаєте новину «Шантажист вимагав у Тома Круза $1 мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі