четвер, 25 грудня 2008 17:43

Санта-Клаус застрелив трьох людей

Зловмисник, одягнений в костюм Санта-Клауса, застрелив трьох людей під час різдвяної вечірки в передмісті Лос-Анджелеса.

Про це повідомило сьогодні, 25 грудня, агентство Associated Press з посиланням на заяву представника поліції населеного пункту Ковіна лейтенанта Пета Батченена.

За його словами, інцидент стався пізно увечері в середу.

Кілька людей святкували Різдво, коли зловмисник, наряженний Санта-Клаусом, зайшов у будинок і відразу відкрив вогонь. Незабаром після цього в будинку почалася пожежа.

Після того, як загоряння було локалізоване, поліція виявила на місці події тіла трьох людей, ще троє отримали поранення.
Співробітник поліції повідомив, що серед постраждалих - жінка та її восьмилітня дочка, однак поранення не загрожують їх життям. У третього постраждалого зломана нога.

Поліція в даний момент розшукує людину, що відкрила вогонь - 45-річного Брюса Джеффрі Пардо. За словами представника поліції, його дружина, що живе окремо, могла бути на вечірці. Ця інформація перевіряється, і поки поліції невідомі мотиви вчинку чоловіка.

Ковіна - невелике містечко, що знаходиться за 40 кілометрів від Лос-Анджелеса.

Раніше в Лос-Анджелесі поліція заарештувала напівголого і п"яного Санта-Клауса, повідомляє РІА Новости.
Зараз ви читаєте новину «Санта-Клаус застрелив трьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі