середа, 23 липня 2008 12:22

Санепідстанція заборонила купатися на міських пляжах Судака і Гурзуфа

За інформацією Центральної санепідстанції Мінохоронздоров"я України, за цей період досліджено 154 проби морської води. Підвищений вміст кишкової палички виявлений в пробах, узятих на міському пляжі Судака і в пгт Гурзуф. Купання на цих пляжах заборонене.

Всього на кримському побережжі сьогодні працюють 349 пляжів з 379. Закритими до цього залишалися 3 пляжі Ялти - міські "Сонячний" і "Лівадія", а також, що належить санаторію "Золотий пляж", стан яких не відповідає санітарно-технічним нормам. Останні - не мають дозвільних документів і офіційно не працюють.

На пляжах і рекреаційних зонах Керченського побережжя санепідслужбою проводиться моніторинг наявності в морській воді нафтопродуктів, проби води беруться щонеділі на пляжах, в місцях купання і міської набережної. У всіх досліджених пробах концентрації нафтопродуктів не перевищують нормативних показників. Візуальне обстеження побережжя Чорного і Азовського Морів у межах міста забруднень не виявило, повідомляє censor.net.ua.

Зараз ви читаєте новину «Санепідстанція заборонила купатися на міських пляжах Судака і Гурзуфа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі