четвер, 03 квітня 2008 11:52

Саміт НАТО освітлюють 3 тисячі журналістів

Рекордне для самітів НАТО число журналістів - близько 3 тисяч - освітлюють саміт альянсу в Бухаресті, повідомив РИА Новости представник прес-центру зустрічі у верхах.

Формат саміту передбачає проведення засідань на вищому рівні Ради НАТО, Ради євроатлантичного партнерства, Ради Росія-НАТО і Комісії Україна-НАТО.

Крім того, проводиться "топ"-конференция по Афганістану. Питання реконструкції, розвитку і безпеки в цій країні натівські лідери обговорять спільно з главами держав і урядів країн, що беруть участь в миротворчій операції в Афганістані. Форум пройде за участю президента Афганістану Хаміда Карзая, генерального секретаря Пан Ги Муна, голови Єврокомісії Жозе Мануела Боррозу, верховного представника Євросоюзу із загальної зовнішньої політики і політика безпеки Хавьера Солани, а також представників Всесвітнього банку

На саміт до Бухареста прибули близько 60 глав держав і урядів, що зробило його найбільш представницьким в історії НАТО, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «Саміт НАТО освітлюють 3 тисячі журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі