понеділок, 03 вересня 2007 13:07

Шакіра заспівала в Москві на весіллі "крутого" бізнесмена (ФОТО)

Світова зірка Шакіра прибула до Москви в п"ятницю ввечері, а в суботу дала концерт в одному з нічних клубів.

Співачка, її рідний брат й імпресаріо Антоніо та музиканти прилетіли на приватному літаку, який приземлився в урядовому аеропорту "Внуково-3". Зірку та її оточення зустрічала чисельна команда охорони, повідомляє "Твой день".

З аеропорту зірку відразу повезли до одного зі столичних готелів, де для неї вже були приготовані розкішні апартаменти. Як пише "Комсомольська правда" співачка практично не вилазила з номера. Вона навіть відмовилася повечеряти зі своїми музикантами в московському ресторані "Дамас", де для неї був заброньований столик.

У суботу вночі за кілька хвилин до візиту Шакіри в клуб "Опера" охорона почала розгоняти всіх, хто знаходився неподалік входу. А тих, хто не підкорявся численним сек"юріті, просто силою виштовхували з території клубу.

Виступ співачки мав початися о другій години ночі, але, мабуть, у світових зірок нема звичаю вчасно виходити на сцену. Шакіра з"явилася перед вщерть повним залом із годинним запізненням. На торжестві спокуслива колумбійка зтанцювала свій фірмовий танець живота й заспівала сім пісень.

Як стало відомо, Шакіра прилетіла до Росії на весілля одного крутого бізнесмена. Замовники заплатили заморській диві, за чутками, близько двох мільйонів доларів. А вночі Шакіра попрямувала на закриту вечірку в "Оперу". Там артистка зажадала за свій запальний танок мільйон доларів.

Зараз ви читаєте новину «Шакіра заспівала в Москві на весіллі "крутого" бізнесмена (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі