субота, 02 лютого 2008 10:25

Шакіра таємно приїхала до Москви

Відома співачка Шакіра таємно прилетіла до Москви, щоб відзначити своє 31-ліття в улюбленому ресторані Романа Абрамовича.

Світова зірка прибула в столицю для того, щоб виступити на замовленому концерті одного з російських мільйонерів в найкрупнішому нічному клубі Москви.

Після цього колумбійська знаменитість разом зі своїм колективом поїде відзначати день народження в улюбленому ресторані Романа Абрамовича.

На відміну від минулого візиту, цього разу виступом співачки зможуть насолодитися лише два десятки близьких друзів мільйонера. Разом з Шакірою до Москви приїхала і знаменита американська група Pussycat Dolls, що складається із спокусливих красунь.

За словами менеджера Шакіри, після шоу вона відразу ж відправиться в один з кращих столичних ресторанів, де відзначить свій день народження. Як виявилось, столики співачка забронювала через російських друзів ще пару місяців тому, вже знаючи, що виступатиме в Москві.

У першопрестольній знаменитість разом зі своїм братом і своїми музикантами поселилася в готелі "Рітц" в звичайних номерах класу напівлюкс вартістю 1000 євро на добу. Правда, якщо апартаменти зірка захотіла прості, то охорону зажадала, як і личить артистці її рівня.

За інформацією з оточення Шакіри, охороняти її в столиці будуть більше п"ятидесяти секьюріті одного з охоронних агентств, що працюють із співачкою в кожен її приїзд до Москви, повідомляє Topnews.

Зараз ви читаєте новину «Шакіра таємно приїхала до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі